We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

Welkom, Gast
Username: Password: Onthoudt mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Klanten gebruiksvriendelijk laten betalen

Klanten gebruiksvriendelijk laten betalen 5 years 11 months ago #12586

  • JosePauw
  • JosePauw's Avatar
  • Afwezig
  • Fresh Boarder
  • Berichten: 1
  • Karma: 0
Gebruiksvriendelijk betalen

In deze digitale wereld waar de intenetwinkel het wint van de fysieke winkel, draait alles om klant- en gebruikersvriendelijkheid. Zodra een website niet voldoet aan de strenge eisen van de online klanten, kan een winkel het vaak schudden en kelderen de verkoopcijfers.

Ook grotere bedrijven hebben hiermee te maken. Heeft de gemiddelde webshop al een optie om producten via PayPal of Ideal af te rekenen, bedrijven blijven daar een beetje mee achter.

Normaal gesproken maakt een ondernemer, organisatie of bedrijf vóóraf aan het leveren van een dienst een offerte op. Dit kan een hoop werk zijn, aangezien de offerte vaak in huisstijl moet worden gemaakt en met de hand moet worden gecontroleerd.
Na het uitvoeren van een dienst komt dan (meestal per post) de rekening, de factuur. Vooral omdat de factuur nog vaak door de postbode moet worden gebracht, voelt het een beetje ouderwets en blijven betalingen vaak liggen. Volgens MoneyMedic kan dit allemaal veel simpeler.

Een simpelere manier


Dit bedrijf, dat begin oktober werd uitgeroepen tot “beste online onderneming van Delft”, geeft u als ondernemer de kans om al uw administratie in één overzichtelijk programma te regelen.
U vervangt uw papieren factuur met een digitale factuur. U geeft op of het gaat om een eenmalige factuur of een periodieke, en vult de gegevens in. Het programma van MoneyMedic maakt daar uiteindelijk een overzichtelijke factuur van, in uw huisstijl. Met een druk op de knop verzendt u de factuur via de mail. Natuurlijk is de factuur altijd uit te printen.

Het voordeel van digitaal factureren is dat uw klanten nu ook meteen via Ideal of PayPal kunnen betalen zodra ze uw mailtje met factuur binnen hebben. Via een link wordt uw klant meteen doorgestuurd naar een pagina waar ze veilig uw rekening kunnen betalen.
Heeft u klanten die de factuur graag in het Engels ontvangen? Of in het Frans, Duits of Spaans? Geen probleem! U geeft gewoon op welke taal de factuur moet gaan worden.
Betaalt de klant niet binnen uw termijn? Dat houdt MoneyMedic allemaal voor u bij, en stuurt zelfs automatisch een herinnering.

Nog even terug naar die webshop waar we het in het begin van dit artikel over hadden. Met behulp van dit programma, dat nu nog alleen je offertes en facturen maakt, kan je ook een laagdrempelige manier van betalen toevoegen aan uw webshop. Uw klanten kunnen nu ook via Ideal betalen als ze meteen een product uit uw webshop willen kopen!

Alle administratie op een rij

Maar met MoneyMedic kan je niet alleen online factureren en offertes sturen, ook zijn al je administratiezaken snel en goed geregeld. Met een simpele muisklik werkt u uw inkoopfacturen bij, waar u optioneel een bonnetje kan toevoegen.

Door al deze opties heeft u in één keer overzicht van uw BTW aangifte, en die kunt u dan ook met één enkele muisknop indienen bij de Belastingdienst. Leuker kunnen we het dus wel degelijk maken! En het leukste: u maakt gratis een account aan!
De beheerder heeft publieke schrijftoegang uitgeschakeld.
  • Pagina:
  • 1
Time to create page: 0.128 seconds
Powered by Kunena Forum

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style